Nu ook thuis beter leren computeren via de Bibliotheek

Gepubliceerd op: maandag 21 maart 2022
Nu ook thuis beter leren computeren via de Bibliotheek

Registreer je bij de balie in de Bibliotheek en volg thuis cursussen van SeniorWeb.

Wil je handiger worden met de computer, tablet en smartphone? Volg dan in de bibliotheek of thuis gratis online SeniorWeb-cursussen. Zo kun je bijvoorbeeld beter leren e-mailen, werken met Windows, Word en Excel of Whatsapp gebruiken. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 cursussen. Ze zijn er voor iedereen, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

De cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als iets gevorderde cursisten. Je volgt ze in je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt.

Een greep uit de cursussen

• E-mailen, 4 programma's
  • Foto's beheren en bewerken, 5 programma's
  • Leer alles over Whatsapp, 2 programma's
  • Leren werken met Android
  • Leren werken met Apple, 3 programma's
  • Online opslag en backup, 4 programma's
  • Starten met Windows, Excel en Word, 4 programma's
  • Typen met 10 vingers
  • Veilig en bewust online

Klik hier voor alle cursussen.

Meedoen
Om de cursussen te volgen, kun je je registreren bij de Bibliotheek, of je nu lid bent of niet. De bibliotheekmedewerker verzorgt de registratie. Daarna ontvang je binnen 15 minuten van SeniorWeb je inloggegevens per e-mail en kun je aan de slag.

Les op locatie
Wil je liever les van een docent(e), kijk dan eens bij één van de vele mogelijkheden die de Bibliotheek biedt.