Bibliotheek Zeist nu ook op maandag open

Gepubliceerd op: dinsdag 04 april 2023
Bibliotheek Zeist nu ook op maandag open

Voortaan is Bibliotheek Zeist op zes dagen van de week geopend. Maandag 3 april was de eerste maandagopenstelling van de bibliotheek.

Direct bij opening kwamen de eerste bezoekers al binnen om boeken te lenen, te studeren of werken of de krant te lezen in het leescafé. Zij kregen een gratis kopje koffie, thee of warme chocolademelk aangeboden. 

De Bibliotheek mocht ook een nieuwe inwoner van Zeist welkom heten. Mevrouw van der Schoor was onlangs in Zeist komen wonen en kwam speciaal langs de bibliotheek omdat ze graag leest en het fijn vindt om in de bibliotheek nieuwe mensen te ontmoeten. Ze was blij verrast toen ze zich inschreef als lid; de eerste tien nieuwe leden kregen 50% korting op een abonnement. Om op de hoogte gehouden te worden van het aanbod van KunstenHuis Idea schreef ze zich ook meteen in voor de nieuwsbrief.

Bibliotheek Zeist is voortaan van maandag t/m vrijdag vanaf 8:30 uur open. Tot 10.30 uur zijn er zelfbedieningsuren, daarna zijn medewerkers aanwezig voor vragen en advies. Op zaterdag is de bibliotheek open van 10:00 tot 16:00 uur. 

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? 

Klik hier om je aan te melden