Klanten aan het woord

"Ben heel blij met de Bieb en hoop dat die in welke vorm dan ook blijft bestaan."

Hulp bij e-books

Hulp nodig bij het lenen van e-books van de Bibliotheek? De klantenservice van de Online Bibliotheek helpt je graag verder.

e-Books van de Bibliotheek

Banner

Als lid van de Bibliotheek kun je e-books lezen en lenen via de Online Bibliotheek. Houd je van een thriller en lees je graag een roman of literatuur?  De boeken zijn te lezen op een smartphone, tablet, pc, laptop of e-reader. Wil je weten hoe je een e-book van de Bibliotheek leent en leest op je tablet, smartphone of e-reader? Op de website van de Online Bibliotheek vind je alle informatie. ebook

Meteen naar het aanbod
Hoe werkt het?

e-Book lees app

Met de gratis lees app kun je de e-books van de Bibliotheek lezen op je tablet, iPad of smartphone. Let op: zet de e-books eerst op je eigen boekenplank via de webbrowser.

e-Book abonnement

Je leest uitsluitend e-books? Sluit dan een Digital Only abonnement van de bibliotheek af.

Luisterbieb app

Met de LuisterBieb geniet je van de beste gratis luisterboeken, waar en wanneer jij dat wilt. Met een uitgebreide selectie bestsellers van bekende auteurs. Zelfs als je druk bent kun je altijd nog lekker luisteren, gratis en offline.

Rechtenvrije e-books

Banner

Via de Bibliotheek kun je op een aantal manieren gratis rechtenvrije e-books lezen. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Ruim 50.000 e-books via onze catalogus:
e-Books in onze catalogus

Klassiekers met extra informatie en materiaal:
e-Books eregalerij

Klassiekers uitgelicht door Bibliotheek.nl:
e-Book selectie

van Bibliotheek Idea.