KINDERBOEKENWEEK 2019 HORIZONTAL 1

Kom bij de Zadenbieb gratis zaden halen voor je tuin of moestuin en breng geoogste zaden voor andere gebruikers! De collectie bestaat uit zaden van groenten, kruiden en bloemen. Je vindt de Zadenbieb in Bibliotheek Idea Soest. Het lidmaatschap voor de Zadenbieb is gratis. 

Nieuw zaaiseizoen!

De Zadenbieb is klaar voor het nieuwe zaaiseizoen! seizoen! Door de coronamaatregelen is Bibliotheek Idea alleen geopend voor het afhalen van reserveringen. De Zadenbieb kan voorlopig dus nog niet bezocht worden. Maar de natuur wacht niet tot corona weg is en daarom hebben we een oplossing bedacht. Elke maand kun je drie zaadsoorten aanvragen die je kunt ophalen in de Bibliotheek. 

Hoe vraag je zaadsoorten aan?
Kies je Top 5 uit deze lijst en stuur dit naar , o.v.v. Zadenbieb. We proberen je drie zaadsoorten uit je Top 5 te leveren. De zakjes worden in een A5 envelop in een doos bij de gereserveerde boeken in de Bibliotheek gezet en je ontvangt van ons een bericht als ze voor je klaar staan. Op de envelop staan de eerste vier letters van je achternaam. Je kunt je zaden ophalen tijdens de openingstijden van de Bibliotheek.

We behandelen de aanvragen in volgorde van binnenkomst; op = op.

We wensen je een heerlijk, bloemrijk en eetbaar (moes)tuinseizoen!

Hoe werkt het?

Als lid van de Zadenbieb kun je gratis zaden meenemen. We vragen je alleen zelf ook geoogste zaden te brengen.

Boekentips!

Ben je op zoek naar tips om het beste te halen uit je moestuin? Kijk eens bij deze boekentips!

Lid worden

Het lidmaatschap van de Zadenbieb is gratis. Je hoeft alleen een formulier in te vullen. Dit kan online of in de Bibliotheek in Soest.

Facebook groep

Vind je het leuk om je kennis en ervaring te delen? Of ben je op zoek naar inspiratie en tips? Word lid van onze Facebook groep!