Bibliotheek Idea vanaf 20 mei weer open

Bibliotheek Idea is weer normaal open. Uiteraard gelden er nog wel bezoekregels. Bekijk voor je bezoek aan de Bibliotheek de actuele informatie op deze pagina.

Welkom!

Iedereen is weervan harte welkom de Bibliotheek te bezoeken om boeken uit te zoeken en te lenen, te studeren, een krant of tijdschrift te lezen of om gewoon even te snuffelen.

Je hoeft geen afspraak te maken voor een bezoek aan de Bibliotheek. Met het gebruik van mandjes houden we het aantal bezoekers in de gaten. We kunnen een beperkt aantal bezoekers binnenlaten. Zijn de mandjes op, dan vragen wij je even te wachten tot er weer een mandje beschikbaar is.

Bij binnenkomst is een registratie en gezondheidscheck verplicht. Dat kan via een QR-code of een formulier. Je gegevens blijven 14 dagen privacy-proof bewaard voor mogelijk bron- en contactonderzoek door de GGD. Daarna worden je gegevens vernietigd.

Regels voor je bezoek aan de Bibliotheek

Om te zorgen dat het verblijf voor iedereen prettig en veilig verloopt, vragen we je te houden aan onze regels:

Coronamaatregelen13okt2020

• Kom zoveel mogelijk alleen.

• Het dragen van een mondkapje is verplicht.

• Desinfecteer je handen bij binnenkomst.

• Registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. (Ook voor kinderen, als zij alleen naar de Bibliotheek komen.)

• Het gebruik van een mandje is verplicht. (Ook voor kinderen.)

• Houd minstens 1,5 meter afstand van anderen.

Heb je, of heeft iemand uit je huishouden, verkoudheidsklachten of verhoging? Stel je bezoek dan nog even uit.

Online Bibliotheek

Leen je liever digitaal? De online Bibliotheek is altijd open. Je vindt er talloze e-books en luisterboeken. Met je bibliotheekabonnement maak je gratis gebruik van de online Bibliotheek. Eerst meer weten? Klik hier. Bekijk ook eens de Tijdschriftenbieb, de gratis app waarmee je op je telefoon of tablet tijdschriften kunt lezen.

Activiteiten

De komende periode zullen we ook onze activiteiten weer opstarten. Een deel zal op locatie plaatsvinden en een deel online. Houd hiervoor onze agenda in de gaten.

Vragen?

We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via of via 085 822 27 77.

Tot ziens in de Bibliotheek!