Bibliotheek Idea open

Bibliotheek Idea is normaal open. Uiteraard gelden er nog wel bezoekregels. Bekijk voor je bezoek aan de Bibliotheek de actuele informatie op deze pagina.

Welkom!

Iedereen is van harte welkom de Bibliotheek te bezoeken om boeken uit te zoeken en te lenen, te studeren, een krant of tijdschrift te lezen of om gewoon even te snuffelen.

Je hoeft geen afspraak te maken voor een bezoek aan de Bibliotheek. Met het gebruik van mandjes houden we het aantal bezoekers in de gaten. We kunnen een beperkt aantal bezoekers binnenlaten. Zijn de mandjes op, dan vragen wij je even te wachten tot er weer een mandje beschikbaar is.

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Wil je in de Bibliotheek lezen, studeren of werken, of kom je voor een activiteit? Dan zijn registratie en een gezondheidscheck verplicht. Dat kan via een QR-code of een registratiekaart. Je gegevens blijven 14 dagen privacy-proof bewaard voor mogelijk bron- en contactonderzoek door de GGD. Daarna worden je gegevens vernietigd. Kom je alleen materialen lenen en/of terugbrengen, dan hoef je je niet te registreren.

Regels voor je bezoek aan de Bibliotheek

Om te zorgen dat het verblijf voor iedereen prettig en veilig verloopt, vragen we je te houden aan onze regels:

Coronamaatregelen13okt2020

• Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.

• Bij langer verblijf zijn registratie en gezondheidscheck verplicht.

• Het gebruik van een mandje is verplicht. (Ook voor kinderen.)

• Houd minstens 1,5 meter afstand van anderen.

Heb je, of heeft iemand uit je huishouden, verkoudheidsklachten of verhoging? Stel je bezoek dan nog even uit.

Online Bibliotheek

Leen je liever digitaal? De online Bibliotheek is altijd open. Je vindt er talloze e-books en luisterboeken. Met je bibliotheekabonnement maak je gratis gebruik van de online Bibliotheek. Eerst meer weten? Klik hier. Bekijk ook eens de Tijdschriftenbieb, de gratis app waarmee je op je telefoon of tablet tijdschriften kunt lezen.

Activiteiten

Er zijn weer activiteiten in de Bibliotheek. Je vindt onze activiteiten in de agenda.

Vragen?

We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via of via 085 822 27 77.

Tot ziens in de Bibliotheek!