Leer werken met de Android tablet

Leer werken met je Android tablet.

In deze cursus van oefenen.nl ga je aan de slag met je Android tablet. Android is het besturingssysteem van o.a. de merken Samsung, Lenovo, Huawei en andere.

Je werkt verschillende opdrachten af met behulp van korte filmpjes die uitleg geven.
De belangrijkste instellingen, toepassingen en applicaties (apps) komen aan bod. Behandeld worden onder meer Wi-Fi en internet, e-mail, app's.

Je werkt op een computer gecombineerd met je eigen (voldoende opgeladen) tablet. De filmpjes en de opdrachten zijn gebaseerd op een tablet van het merk Samsung. Heb je een ander apparaat dan kunnen knoppen e.d. soms op een andere plek zitten dan in het cursusmateriaal te zien is. Je werkt in je eigen tempo de stof door. Je bepaalt dus grotendeels zelf hoelang je over de cursus doet. We werken voor deze cursus met strippenkaarten.

De cursus wordt doorlopend gegeven in Bilthoven (dinsdagmiddag) en in Zeist (woensdagmiddag).  Er zijn geen vaste startdata. Je kunt instromen op elk gewenst moment mits er plek is. Na aanmelding wordt er een startdatum afgesproken. Er is altijd een begeleider aanwezig aan wie je vragen kunt stellen.

Voor Bunnik, Maartensdijk en Soesterberg zijn beperkte mogelijkheden. Mocht je hier belangstelling voor hebben neem dan contact op met de cursusadministratie via mail of telefonisch. Neemt u per mail contact op vermeldt dan duidelijk voor welke vestiging u belangstelling heeft. 

Aanmelden kan online of telefonisch via de cursusadministratie 085 8222 770.

Aanmelden voor Bilthoven

Aanmelden voor Zeist