Leer werken met de Android tablet

In deze cursus leer je werken met je tablet. Je gaat werken met het programma Klik & tik. De Android tablet

In dit programma leer je de basis van werken met een tablet. Zoals aanzetten, opladen, vegen, typen en oefenen met internet, e-mailen en foto’s maken. Je werkt zelfstandig de verschillende onderdelen van het programma door. Er is altijd begeleiding aanwezig om je te helpen als je even niet verder kunt. 

Deze cursus is ook geschikt voor de Android telefoon met dien verstande dat de cursus niet op de telefoon gevolgd kan worden. Hiervoor is het scherm te klein. je werkt dan op een laptop en kunt de oefeningen doen op een combinatie laptop / telefoon.

Hou er wel rekening mee dat een telefoon niet precies hetzelfde is als een tablet: knoppen zitten soms net iets anders en in de cursus zit geen informatie over de specifieke telefoon mogelijkheden zoals telefoneren en WhatsApp.

Deze cursus is alleen geschikt voor cursisten met een Android. Onder meer tablets van Samsung en Lenovo zijn Android tablets. Ben je er niet helemaal zeker van of jouw tablet een Android tablet is kom dan naar één van de digitale café's om het te laten nakijken.

Kun je al wel redelijk omgaan met je tablet maar wil wat meer mogelijkheden ontdekken bezoek dan eens het wekelijks app-café. Klik hier voor de onderwerpen en tijden

De cursus wordt doorlopend gegeven in Bilthoven, Soest en Zeist

Aanmelden