Leer werken met de iPad

In deze cursus leer je werken met je iPad. Met ingang van september 2019 bieden we e mogelijkheid aan om in eigen tempo te leren:

Je werkt zelfstandig met het duidelijke cursusmateriaal van oefenen.nl. Dit materiaal bestaat uit een cursusboek en filmpjes. Je werkt in je eigen tempo en kunt in principe op elk moment starten. Bij deze vorm van leren werken we met een strippenkaart. Deze cursus wordt aangeboden in Bilthoven en Zeist. Zeer incidenteel zijn er ook mogelijkheden in Bunnik,  Maartensdijk en Soesterberg. 

Tijdens de cursus komen de belangrijkste instellingen, toepassingen en applicaties aan bod. Behandeld worden onder meer Wi-Fi en internet, e-mail, app's. Gedurende de cursus werk je op je eigen (voldoende opgeladen) tablet.

Deze cursus is alleen geschikt voor cursisten met een iPad. Dit is de naam voor de tablet van Apple. Of je een Apple iPad hebt kun je herkennen aan het appeltje op de achterkant van je tablet (zonder hoes). Ben je er niet helemaal zeker van kom dan naar één van de digitale café's om het te laten nakijken.

Aanmelden voor Bilthoven (strippenkaart)

Aanmelden voor Bilthoven (groepscursus)

Aanmelden voor Zeist (strippenkaart)

 

 

Belangstelling voor Bunnik, Maartensdijk of Soesterberg? Neem dan contact op via de mail of telefonisch (085 - 8222770). Vermeld duidelijk naar welke vestiging uw voorkeur uitgaat.