Leer werken met de iPad

In deze cursus leer je werken met je iPad. Je gaat werken met het programma Klik & tik. De iPad. 

In dit programma leer je de basis van werken met een iPad. Zoals aanzetten, opladen, vegen, typen en oefenen met internet, e-mailen en foto’s maken. Je werkt zelfstandig de verschillende onderdelen van het programma door. Er is altijd begeleiding aanwezig om je te helpen als je even niet verder kunt. 

Deze cursus is alleen geschikt voor cursisten met een iPad. Dit is de naam voor de tablet van Apple. Of je een Apple iPad hebt kun je herkennen aan het appeltje op de achterkant van je tablet (zonder hoes). Ben je er niet helemaal zeker van kom dan naar één van de digitale café's om het te laten nakijken.

Kun je al wel redelijk omgaan met je ipad maar wil wat meer mogelijkheden ontdekken bezoek dan eens het wekelijks app-café. Klik hier voor de onderwerpen en tijden

Deze cursus is ook te volgen voor een iPhone. Vanwege het formaat van een telefoon wordt deze cursus dan gedaan op een laptop. Omdat een iPad iets minder mogelijkheden heeft dan een iPhone (geen telefoonfuncties) zitten deze extra onderdelen niet standaard in de cursus. Heb je specifieke vragen over telefoonfuncties dan is daan ruim gelegenheid voor na het doorlopen van de standaard cursus.  

De cursus wordt doorlopend gegeven in Bilthoven, Soest en Zeist

Aanmelden