Mama Lokaal

MamaLokaal300x200

 

Over Mama Lokaal
Mama Lokaal is een ontmoetingsplek voor (bijna) moeders en is een initiatief van Ouders Lokaal en Bibliotheek Idea Bilthoven. Ouders, grootouders en verzorgenden kunnen elke woensdagochtend gratis en vrijblijvend binnenlopen en andere ouders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Ouders met peuters en kleuters zijn ook van harte welkom!

Programma
Om 10.00 uur wordt er eerst voorgelezen voor de kinderen. Daarnaast worden er regelmatig leuke en interessante activiteiten georganiseerd, zoals: baby- en peuteryoga, onvoorwaardelijk ouderschap, een lactatiekundige, een doula, een auteur van baby/peuter boeken of een babymasseuse. Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die op dat moment aanwezig zijn. De ochtenden zijn gratis en vrijblijvend. Voor sommige activiteiten moet je je aanmelden. Mama Lokaal is gevestigd in de Bibliotheek Bilthoven (Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven). Kijk in onze agenda voor de activiteiten die zijn gepland voor Mama Lokaal.
Agenda

Mama Lokaal Whatsapp
Er is ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten, kun je elkaar vragen voorleggen over bijvoorbeeld opvoeding en worden er tips uitgewisseld. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar . Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Ouders gezocht
Vind je het leuk om te organiseren/coördineren en andere ouders te ontmoeten? Ben je een paar uurtjes per week beschikbaar? Dan is Mama Lokaal Coördinator iets voor jou! Mama Lokaal, een bijeenkomst voor vaders, moeders en hun kinderen, is er elke woensdag van 10.00-11.30 uur in Bibliotheek Bilthoven. Je zult samen met een andere ouder het Mama Lokaal coördineren. Dit is op vrijwillige basis. Uiteraard mogen je kind(eren) mee! Voor meer informatie:

Mama Lokaal Bilthoven