De Multiculturele verhalentafel

Wat is de Multiculturele Verhalentafel?
Met tien mensen rond de tafel word je door een begeleider uitgenodigd aan de hand van thema’s kleine persoonlijke dingen te delen. Kleine dingen die ons mens maken en waar vaak iets moois over verteld kan worden! Denk aan iets vertellen over je naam, een dierbare ontmoeting, of het spreken van een nieuwe taal.

Wie kunnen er aan meedoen?
We hopen dat aan deze tafel een kleurrijke mix van oude en nieuwe Zeistenaars aanschuift! Bijvoorbeeld taalmaatjes met hun taalmaatje (met basiskennis van het Nederlands), of iemand die al lang in Zeist woont en iemand kent die hier nog niet zo lang woont. Je kunt je natuurlijk ook individueel opgeven. Hoe? Vul het contactformulier in.

Datum: Er zijn twee sessies per jaar (voorjaar en het najaar). Kijk voor de exacte data in de agenda