De iPad ontdek-kring

Heeft u ooit de basiscursus iPad gedaan en komt u niet verder maar wilt dat wel? Dan is de ontdek-kring misschien wel wat voor u. Vorig jaar hebben we een eerste kring gehad en de deelnemers waren unaniem enthousiast.

Werkwijze
In een maandelijkse bijeenkomst werkt u in een groep(je) samen om de iPad verder te gaan ontdekken. Wat zijn er allemaal voor mogelijkheden. Welke app's zijn handig om te gebruiken. Is social media echt iets om bang voor te zijn of kan het ook leuk zijn. Hoe maak ik van een gewone foto iets bijzonders en hoe kan ik naar de radio luisteren op mijn iPad. Zomaar wat onderwerpen die vorig jaar aan de orde zijn geweest. U bepaalt zelf in grote mate welke onderwerpen behandeld worden. Alhoewel er wel begeleiding is wordt er ook van u een actieve inbreng gevraagd. In oktober starten er twee nieuwe groepen. In Bilthoven start een groep op de 2de dinsdagmiddag van de maand, in Zeist op de 1ste woensdagmiddag van de maand.  U schrijft zich in voor een seizoen (7 à 8 bijeenkomsten).

Voorwaarde voor deelname
Om mee te doen dient u minimaal over de kennis uit de basiscursus te beschikken. Dat wil zeggen, u moet kunnen mailen, zelfstandig apps kunnen downloaden en op internet kunnen zoeken. Ook moet u enigzins vertrouwd zijn met verschillende instellingen; scherm roteren, volume etc.

Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met SeniorWeb.

De kosten voor een seizoen bedragen € 35,00. Heeft u belangstelling dan kunt u zich hieronder aanmelden.

In Bilthoven

In Zeist

Seniorweb Logo PMS 20jaar300