Maak een fotoboek

We maken tegenwoordig heel wat foto's. Hat kan ook haast niet makkelijker. Naast een 'ouderwets' fototoestel hebben we nu vaak ook de telefoon of tablet binnen handbereik waar we ook de prachtigste foto's mee kunnen maken. Al die beelden verdwijnen vaak ergens op de pc om er vervolgens nooit meer naar te kijken. Dat is toch zonde. U kunt er ook een prachtig boek van maken: een jaaroverzicht, een levensloop van een (klein)kind, een vakantie in beeld gebracht of welk onderwerp of thema u ook maar kunt bedenken.

We werken in deze cursus met de gratis software van Albelli. U leert eerst het programma installeren om er vervolgens mee aan de slag te gaan. Hoe kies je de foto's uit die je wilt gebruiken. Misschien wilt u maar een deel van de foto gebruiken, of moet de foto wat lichter of juist donkerder? In 4 lessen komen er allerlei aspecten aan de orde. Aan het eind van de cursus bent u zelf in staat om uw eigen fotboek te maken of misschien bent u al wel helemaal klaar en hoeft u het alleen nog maar te bestellen.

De cursus wordt gegeven in de vestigingen Bilthoven (donderdagmiddag) en Zeist (meerdere dagdelen mogelijk). Er wordt gewerkt op pc's met Windows 10. In Zeist is het ook mogelijk met een McBook te werken (zelf meenemen). Voor de exacte data en aanmelden kijk in de agenda. Staat er nog geen cursus gepland dan kunt u uw belangstelling kenbaar maken via de mail. Geef dan wel duidelijk aan naar welke plaats uw voorkeur uit gaat. 

 

 

Fotoboek Albelli