Hou overzicht op uw pc of laptop

Je hebt vermoedelijk van alles opgeslagen op je computer of laptop. Veel foto's, maar ook andere documenten. Via bestandsbeheer (verkenner) kun je u dit allemaal overzichtelijk opbergen. Hoe? Dat leer je in deze cursus.

Als je computer vol staat met allerlei bestanden (foto's, video's, brieven, mails en allerlei andere soorten documenten) loop je het risico dat hij steeds trager gaat werken. Ook kan het lastig worden om een document of foto terug te vinden. Vergelijk je bestanden eens met al je spullen in huis. Je ruimt je servies toch ook niet op in je kledingkast? Op de computer zien we dit veelvuldig terug. Alle soorten bestanden worden op één hoop gegooid.

Met de cursus 'orde op de pc' leer je hoe je de boel netjes en overzichtelijk houd. Deze cursus is onderdeel van de cursus Foto's maar is afzonderlijk te volgen. 

In de cursus leer je bestanden over  te zetten en structuur aan te brengen. Er wordt gewerkt op computers met Windows 10. Heb je een MacBook, volg dan de cursus MacBook. 

De cursus wordt regelmatig gegeven in Bilthoven en Zeist. Via de knop 'aanmelden' kunt u aangeven belangstelling te hebben. 

Aanmelden