Breiclub

Zin in breien, of gewoon op zoek naar een gezellige middag? Kom dan naar de Breiclub in Bibliotheek Idea Bunnik.Breiclub 300x150

Breien noemt men niet voor niets 'de chocolade voor de geest'; men wordt er rustgevend en happy van. Het is een ideale bezigheid voor mensen die willen ontspannen. En breien is helemaal terug van weggeweest, steeds meer mensen pakken deze hobby weer op. Het is natuurlijk gezellig om dit samen te doen. In het leescafé van de bibliotheek zijn liefhebbers van breien elke woensdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur van harte welkom. De Breiclub is er om gezellig breien, patronen en tips uit te wisselen en inspiratie op te doen uit de breiboeken van de bibliotheek. Ieder kan altijd vrijblijvend binnenlopen bij de Breiclub, zonder aan- of afmelding. In het leescafé is koffie en thee tegen een kleine vergoeding beschikbaar. Neem breiwerk mee en schuif gezellig aan!

Locatie: Bibliotheek Idea Bunnik
Datum: elke woensdag