Nieuw: Strippenkaarten

Met ingang van september 2019 is het mogelijk verschillende cursussen in een eigen tempo te doorlopen. Op een vast tijdstip in de week zorgen wij dat er begeleiders aanwezig zijn en met behulp van het cursusmateriaal kun je zelfstandig aan de slag.

Met het cursusmateriaal kun je ook thuis goed oefenen. Zo heb je zelf invloed op de lengte van de cursus.

Voor cursussen die wij op deze manier geven verstrekken wij strippenkaarten. Met een strippenkaart kun je vijfmaal gebruik maken van onze ruimte incl. begeleider. Ben je nog niet klaar met de cursus dan kun je een nieuwe strippenkaart aanschaffen. Een tweede en volgende strippenkaart is voordeliger dan de eerste. Dit heeft te maken met het feit dat we in de eerste strippenkaart een groot deel van het cursusmateriaal doorberekenen. Voor de opvolgende cursussen is dat niet meer nodig. Tenzij je echt met een nieuwe cursus start. We restitueren niet op een strippenkaart maar u kunt altijd nog een keer langskomen voor vragen. 

Een strippenkaart is in principe 6 weken geldig, dat betekent dat u eenmalig een les over kunt slaan zonder extra kosten.

Voor een eerste strippenkaart brengen we € 25,00 of € 20,00 in rekening afhankelijk of je lid van de bibliotheek bent. Deze kosten zijn incl. het cursusmateriaal. Een volgende strippenkaart kost  € 15,00 of  € 10,00. De strippenkaart is geen fysieke kaart, we houden de gegevens digitaal bij.