LuisterBieb app

luisterbieb appMet de gratis LuisterBieb app van de online Bibliotheek app kun je genieten van luisterboeken, waar en wanneer je maar wilt. En er is voor ieder wat wils: of je nu wilt wegdromen bij een goed boek, je kennis wilt opschroeven met een luistercollege, je kind wilt laten voorlezen of wilt luisteren voor je lijst.

Aanbod van de LuisterBieb-app
De LuisterBieb heeft zo'n 2.600 titels. Van romans tot hoorcolleges en titels voor kinderen, jongeren en volwassenen. Onder Luisteren voor je lijst biedt de LuisterBieb leerlingen de mogelijkheid om ook boeken voor hun lijst te beluisteren.

Voor leden en niet-leden!
Ook als je geen lid bent van een Bibliotheek, kun je toch (een beperkt) aantal gratis luisterboeken luisteren in de LuisterBieb. Je hoeft je alleen even te registreren in de app.

Naar LuisterBieb

Passend Lezen
Speciaal voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, is er Passend Lezen. Hier vind je 45.000 gesproken boeken. Want om te lezen, heb je geen letters nodig.

Naar Passend Lezen