Bibliotheek Wise app

Bibliotheek Wise appMet de Bibliotheek Wise app kun je via je smartphone de catalogus raadplegen, reserveren en verlengen.

De Bibliotheek Wise app is gratis te downloaden via:

De functies van de Bibliotheek Wise app op een rijtje

• Wat heb ik thuis en verlengen: in één oogopslag zien wat je allemaal thuis heby en wanneer dit weer ingeleverd moet worden. Met de mogelijkheid om direct te verlengen.
  • Zoeken in de catalogus: alle zoekopties uit de gewone catalogus zijn beschikbaar: titel, auteur, onderwerp, woorden, series, jeugdboeken, etc. Je kunt reserveringen plaatsen en titels aan een verlanglijst toevoegen. (LET OP: De verlanglijst is alleen te gebruiken in de app, niet op onze website)
  • Aanwinsten, leesadvies, ratings: lastig om te kiezen? Je wordt geholpen met aanwinstenoverzichten, (persoonlijke) lees- en luisteradviezen of door te zien hoe anderen titels hebben gewaardeerd.
  • Gegevens beheren: Zelf je gegevens beheren: e-mailadres, de wijze waarop je berichten van de bibliotheek wilt ontvangen, maar ook je reserveringen. (LET OP: de mogelijkheid om je wachtwoord te veranderen wordt niet ondersteund binnen de provincie Utrecht. Als je dat in de app toch verandert, zul je contact moeten opnemen met de Bibliotheek om het te laten resetten)
  • Reserveringsberichten: de inbox functioneert niet binnen de bibliotheken in onze provincie. Je ontvangt van ons berichten via e-mail of post, al naar gelang je dat ingesteld hebt in Mijn Bibliotheek.

Hulp nodig?
De app is een product van HKA, niet van de gezamenlijke bibliotheken. Voor hulp bij het installeren en gebruiken van de app kun je terecht op de website van BicatWise.