Tijdschriftenbieb

TijdschriftenBieb Postzegelbanner 3 koloms 347x250Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine.

De TijdschriftenBieb is een tijdelijke app waar op dit moment 16 titels in staan. Deze app is er om ter onderzoeken of deze vorm van tijdschriften lezen via de Bibliotheek bevalt, zowel voor de bibliotheekleden als voor de uitgevers van die tijdschriften.

Hoe werkt het?

De TijdschriftenBieb kun je gratis downloaden in de App Store of Google Play. Log je in met je bibliotheekgegevens en maak je keuze uit 16 tijdschriften. Van elk tijdschrift zijn de edities vanaf begin 2020 beschikbaar, altijd tot de voorlaatste editie. Er zit geen limiet aan het aantal tijdschriften dat je kunt lezen. Wel worden de tijdschriften na drie weken automatisch uit je leesmap verwijderd.

App Store Google Play

Tijdschriften

• A World of Culture
  • Ariadne at Home
  • AutoWeek
  • De Wereld van Wandelen
  • Eigen Huis & Interieur
  • Flair
  • Happinez
  • Happi.kidz
  • Margriet
  • Nouveau
  • Psychologie Magazine
  • Steden!
  • Story
  • Viva
  • Vrij Nederland
  • Yoga Magazine

Hulp nodig?

Veelgestelde vragen over het gebruik van de TijdschriftenBieb vind je hier.
Heb je problemen met inloggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de Online Bibliotheek.