Yoleo

Hoe krijg je kinderen die niet van lezen houden met hun neus in de boeken? Door lezen leuk te maken met Yoleo! Met je bibliotheekpas kun je gratis meedoen. Heb je (nog) geen pas. Neem dan contact met ons op via  

Bereslim

Bereslim is het platform met leuke digitale prentenboeken en pedagogisch verantwoorde computerspellen voor peuters en kleuters. Normaal gratis te gebruiken door bibliotheekleden, nu tijdelijk voor iedereen. Een mooie kans om met dit platform kennis te maken. Log in met de gebruikersnaam  bereslim100943 en het wachtwoord Bieb2020. Veel lees- en kijkplezier. 

Jeugdbibliotheek

Op de Jeugdbibliotheek vind je informatie over allerlei onderwerpen. Over dieren en planten, eten en drinken, geschiedenis, de samenleving, kunst en cultuur, gezondheid, noem het maar op. Er staan ook interessante filmpjes bij en linkjes naar andere leuke en goede websites over het onderwerp. De jeugdbibliotheek is er voor alle leeftijden van 0 tot 18 jaar. 

De voorleeshoek

De Voorleeshoek plaatst wekelijks nieuwe voorleesverhalen en combineert prenten met muziek. De website is tijdelijk gratis beschikbaar. Voor kinderen van 0-10 jaar.

Junior Einstein

Met Junior Einstein kun je online oefenen voor alle vakken van de basisschool. Kinderen kunnen alle vakken zelfstandig oefenen op hun eigen niveau. Log  in met je pasnummer (2....) en je wachtwoord van de bibliotheek. Let goed op dat je met je pasnummer inlogt en niet met je mailadres. Lukt het niet? Neem dan contact op met de bibliotheek via