Cadeautje

Kinderen tot en met 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van onze Bibliotheek, ontvangen een tasje met o.a. een leuk minipopje van Maximiliaan. (op=op). 

Spaarkaart

Een bezoek aan de Bibliotheek is nu nóg leuker geworden! Leen een boek en spaar voor leuke cadeautjes! 

Voorleeskwartiertje

Prentenboek van het jaar

Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen?

 

Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken. Tijdens De Nationale Voorleesdagen verschijnt van dit boek unieke mini-editie.

Poppentheater

Voorleesfilmpjes

Voorleesfilmpjes zijn goed voor de taalontwikkeling van kinderen én heel handig als je zelf even geen zin of tijd hebt. De Bibliotheek heeft verschillende digitale prentenboeken en voorleesfilmpjes. Voor sommige filmpjes moet je wel even inloggen met je Bibliotheekaccount. 

Voorleestips

Voorlezen maakt je leuker! Of je nu voor het slapen gaan een mooi verhaal voorleest of overdag samen een prentenboek bekijkt, er worden herinneringen voor het leven gemaakt. Daarnaast heeft voorlezen een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip. Bekijk tips om het meeste uit deze speciale momenten te halen.