Spaaractie

Een bezoek aan Bibliotheek Idea is nu nóg leuker geworden! Leen een boek of doe mee aan een activiteit en spaar voor leuke cadeautjes! 

Tips voor de thuisblijvers

Moet je verplicht binnen blijven en heb je niets meer te lezen? De bibliotheek biedt uitkomst. 

Mediaopvoeding: tips & tools

Workshop Green Screen Selfie

Selfies maken, dat doe je vast wel eens. Maar weet je dat er dit jaar ook een landelijke Selfieportretprijs is? En dat de eindtentoonstelling in Zeist wordt gehouden? Doe mee met de workshop Green Screen Selfie en misschien is jouw werk straks te zien op de tentoonstelling en win je en museumkaart of een van de geldprijzen! 

Jonge Jury

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan ben jij de Jonge Jury! Verslind de Leestips en breng je stem uit op jouw favoriete boek(en). Stemmen kan tot en met maandag 3 mei, dus ga aan de slag en maak zo meteen kans op een leuke prijs: een Fuji Film Instax-camera!

Lezen voor de lijst

Zoek je een leesboek voor school? Lezen voor de lijst helpt je een boek te kiezen dat past bij je leesniveau.

Kunstbende

Doe jij iets met Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal of Theater? En wil je je hierin ontwikkelen? Doe dan mee aan Kunstbende 2021! Meld je snel aan via kunstbende.nl en geef je op voor workshops, netwerk-events en de regionale voorronde. Wie weet eindig jij als winnaar op een van de grote podia van Nederland!

Mijn Bibliotheek

Heb je een boek nog niet uit? Verlengen kun je makkelijk zelf via Mijn Bibliotheek. Daar kun je ook je eigen gegevens aanpassen of je aanmelden voor de gratis Inleverattentie.

Leesconsulent in de bieb

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een boek of heb je vragen over (voor)lezen? Kom langs bij de leesconsulent!

Jeugdnieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten, leestips en acties voor kinderen en jongeren? Meld je aan voor de speciale jeugdnieuwsbrief van Idea.

Word lid van Bibliotheek Idea

Wist je dat je tot en met je 17e jaar gratis lid bent van de Bibliotheek? Inschrijven kan makkelijk online of in de bibliotheek.