Leesconsulent in de bieb

LEES-app

LEES is de nieuwe app voor als je niet van boeken houdt, maar wel van actie. Lees of luister boeken over van alles, van maffia tot love stories. De app bevat 100 boeken, niet voor je ouders, wel voor jou. Kies een boek en begin meteen met lezen!

Mediaopvoeding: tips & tools

Jonge Jury

Ben je tussen de 12 en 15 jaar? Doe dan mee met de Jonge Jury! Lekker veel boeken lezen en op het leukste boek je stem uitbrengen. 

Lezen voor de lijst

Zoek je een leesboek voor school? Lezen voor de lijst helpt je een boek te kiezen dat past bij je leesniveau.

Luisteren voor je lijst

Luisterboeken luisteren kan heel makkelijk bij de bibliotheek. Download de gratis online Bibliotheek-app op je telefoon of tablet. Log in met je bibliotheekaccount en leen direct een luisterboek. Er zijn ook luisterboeken die je voor je lijst kan lenen.

Mijn Bibliotheek - Inloggen

Heb je een boek nog niet uit? Verlengen kan je makkelijk zelf via Mijn Bibliotheek. Daar kan je ook je eigen gegevens aanpassen of je aanmelden voor de gratis Inleverattentie.

Word lid

Wist je dat je tot en met je 17e jaar gratis lid bent van de Bibliotheek? Inschrijven kan makkelijk online of in de bibliotheek.

Jeugdnieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten, leestips en acties voor kinderen en jongeren? Meld je aan voor de speciale jeugdnieuwsbrief van Idea.