• Najaar

  In het najaar staan diverse cursussen, lezingen en bijeenkomsten op het programma. Ook voor de jeugd zijn er tal van leuke activiteiten. Bekijk het programma online of neem een exemplaar mee in de bibliotheek.

  Bekijk de folder

 • Eenvoudig e-books lenen

  Wist je dat je met je bibliotheekpas ook e-books kunt lenen? Onze collectie telt meer dan 10.000 e-books. Van literaire romans, thrillers, waargebeurde verhalen tot kinderboeken of poëzie. Grote kans dat jouw favoriete boek er tussen zit.

  Lees meer

 • Gratis inloop

  In het Digitaal Café van Bibliotheek Idea kan iedereen gewoon binnenlopen voor een korte vraag over zijn/haar tablet, iPad, smartphone of laptop.

  Lees meer

 • Pak je voordeel!

  Het nieuwe Plusabonnement van Bibliotheek Idea biedt je extra voordeel, zoals een uitleentermijn van vier weken, 20 artikelen tegelijkertijd lenen en tot 10 artikelen reserveren. 

  Lees meer

Een leven lang leren

Wil je een opleidingen volgen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben een (bijna) volledig aanbod voor je verzameld! Van een online breicursus tot een langdurige masteropleiding, voor alle doelgroepen en voor alle portemonnees.

Creatheek

Wil jij je verzameling of creatieve hobby laten zien aan anderen? Dat kan in de Creatheek van Bibliotheek Idea Soest. 

Literair en cultureel aanbod

Biebpanel

Banner

Wij willen onze dienstverlening verbeteren. Jij bent onze adviseur! Doe mee met ons klantenpanel en meld je aan.

 

Lees meer

Idealen van Idea

Beter Nederlands leren luisteren, spreken, schrijven of lezen?

van Bibliotheek Idea.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en acties van RegioCultuurCentrum Idea? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven.

Computercursussen

Bibliotheek Idea maakt je digitaal wijzer. Voor zowel beginners als licht gevorderden organiseren wij workshops en cursussen.