• Eenvoudig e-books lenen

  Wist je dat je met je bibliotheekpas ook e-books kunt lenen? Onze collectie telt meer dan 10.000 e-books. Van literaire romans, thrillers, waargebeurde verhalen tot kinderboeken of poëzie. Grote kans dat jouw favoriete boek er tussen zit.

  Lees meer

 • Gratis inloop

  In het Digitaal Café kan iedereen gewoon binnenlopen voor een korte vraag over zijn/haar tablet, iPad, smartphone of laptop. Een afspraak maken is niet nodig en onze hulp is gratis. 

  Lees meer

 • Pak je voordeel!

  Het nieuwe Plusabonnement van Bibliotheek Idea biedt je extra voordeel, zoals een uitleentermijn van vier weken, 20 artikelen tegelijkertijd lenen en tot 10 artikelen reserveren. 

  Lees meer

Digitaal wijzer worden?

KunstenHuis Idea helpt je om digitaal wijzer te worden. Met informatiebijeenkomsten, workshops en cursussen laten we je kennismaken met de vele mogelijkheden van de digitale wereld. 

Mediaopvoeding: tips & tools

Online cursussen

Leer online en blijf je ontwikkelen met de online cursussen van de Bibliotheek. Als je lid bent van de Bibliotheek kan je je blijven ontwikkelen. Je hebt toegang tot veel interessante online cursussen op de leerplatformen Soofos en Goodhabitz. Log in met je bibliotheekgegevens en je kan meteen beginnen met een online cursus!  

Studiekringen van en voor 55+ers

Een studiekring is bestemd voor 55-plussers die het prettig vinden om samen uit te zoeken hoe bepaalde zaken in elkaar steken en om hier iets mee te doen.

Literair en cultureel aanbod

Nederlandse taal oefenen

Biebpanel

Banner

Wij willen onze dienstverlening verbeteren. Jij bent onze adviseur! Doe mee met ons klantenpanel en meld je aan.

 

Lees meer

Mijn Bibliotheek - Inloggen

Word lid

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en acties van KunstenHuis Idea?

Online Bibliotheek