• Najaar

  Bibliotheek Idea biedt diverse literaire cursussenen leesgroepen aan. Ook staan er digitale cursussenen boeiende lezingen op het programma.

  Bekijk de folder

 • Eenvoudig e-books lenen

  Wist je dat je met je bibliotheekpas ook e-books kunt lenen? Onze collectie telt meer dan 10.000 e-books. Van literaire romans, thrillers, waargebeurde verhalen tot kinderboeken of poëzie. Grote kans dat jouw favoriete boek er tussen zit.

  Lees meer

 • Gratis inloop

  In het Digitaal Café van Bibliotheek Idea kan iedereen gewoon binnenlopen voor een korte vraag over zijn/haar tablet, iPad, smartphone of laptop.

  Lees meer

 • Nieuw!

  Het nieuwe Plusabonnement van Bibliotheek Idea biedt je extra voordeel, zoals een uitleentermijn van vier weken, 20 artikelen tegelijkertijd lenen en tot 10 artikelen reserveren. Voor het Plusabonnement betaal je € 84,50 per jaar.

  Lees meer

Computercursussen

Bibliotheek Idea maakt je digitaal wijzer. Voor zowel beginners als licht gevorderden organiseren wij workshops en cursussen.

Een leven lang leren

Wil je een opleidingen volgen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben een (bijna) volledig aanbod voor je verzameld! Van een online breicursus tot een langdurige masteropleiding, voor alle doelgroepen en voor alle portemonnees.

Creatheek

Wil jij je verzameling of creatieve hobby laten zien aan anderen? Dat kan in de Creatheek van Bibliotheek Idea Soest. 

Literair en cultureel aanbod

Idea biedt een gevarieerd aanbod aan literaire en culturele activiteiten. Bekijk ze op onze website of neem het programmaboekje mee bij de bibliotheek.

Literaire workshops en cursussen

Lezingen

Biebpanel

Banner

Wij willen onze dienstverlening verbeteren. Jij bent onze adviseur! Doe mee met ons klantenpanel en meld je aan.

 

Lees meer

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en acties van RegioCultuurCentrum Idea? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven.

Idealen van Idea

Banner

Bij Idea staat de klant centraal.

 

Lees meer over de Idealen van Idea

Beter Nederlands leren luisteren, spreken, schrijven of lezen?

Banner

Wil je oefenen met het spreken, luisteren, lezen en schrijven van de Nederlandse taal? Kom daar naar een Taalhuis. Je kan met een vrijwilliger oefenen, of in een groep (cursus).

 

Bunnik
De Bilt
Soest
Zeist

van Bibliotheek Idea.